City SUP Leiden

SUPpen in de Leidse grachten? Misschien zou je er in eerste instantie niet zo snel aan denken maar het is een geweldige belevenis om Leiden eens op een geheel nieuwe en sportieve manier vanaf het water op een SUP te verkennen en tegelijkertijd ook nog eens op een relaxte manier aan je conditie te werken.

Leiden heeft een fantastisch mooie grachtengordel met langs de kades super veel prachtige historische gebouwen met oude statige gevels, musea, Leidse hofjes, bruggen en parken die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. Wij geven je graag een rondleiding langs alle leuke plekjes van Leiden op de SUP op je eigen tempo. Vanaf het water ziet zo’n historische stad er toch net even wat anders uit dan vanaf de kant! Ook varen we langs allerlei leuke restaurants, terrasjes en kroegen die zich in het centrum langs het water bevinden. Na een korte SUP instructie maken we vanaf hier een ongeveer 1,5 uur durende SUP tour door de mooie historische Leidse binnenstad met groepen

De City SUP in Leiden is geschikt voor allerlei soorten uitjes. Wat is er leuker dan met je bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of teamuitje een gezellige SUP tocht door de Leidse grachten maken? We garanderen veel lol en gezelligheid, terwijl je toch sportief bezig bent! Ook beginners zijn bij ons van harte welkom en we begeleiden je graag persoonlijk op je eerste SUP tocht. Een SUP instructie maakt standaard deel uit van ons programma. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of om direct een datum te reserveren!