PRIVACY VOORWAARDEN VAN SUPPEN IN LEIDEN

In deze privacy voorwaarden leggen we duidelijk uit op welke manier ons bedrijf SUPpen in Leiden/SUPevent gebruik maakt van je informatie en ervoor zorgt dat alle persoonlijke informatie dat je met ons deelt tijdens het rond surfen op onze website, correct wordt beschermd tegen misbruik. Wij ziet er streng op toe dat jouw privacy goed beschermd wordt. En als we je vragen om bepaalde informatie online met ons te delen waardoor we je beter kunnen leren kennen, identificeren en/of informeren tijdens het gebruik van onze website, dan kun je er met zekerheid van uitgaan dat deze gedeelde informatie alleen met strikte inachtneming van deze privacy voorwaarden gebruikt zal worden en voor dit doel alleen!

WAT VOOR SOORT INFORMATIE VERZAMELEN WE?

Je naam en functie omschrijving;
Je contact informatie, inclusief je e-mail adres;
Demografische informatie zoals je postcode, voorkeuren, persoonlijke interesses en hobby’s;
Andere relevante informatie met betrekking tot consumenten enquêtes, zoekopdrachten en aanbiedingen.

WAT DOEN WE MET DE INFORMATIE DIE JE MET ONS DEELT?

We gebruiken deze gegevens om beter te kunnen inspelen op jouw behoeften en om je een persoonlijke winkelervaring te kunnen bieden met de beste service, specifiek op jou gericht. Wij gebruiken daarbij de van jouzelf ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens, bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website. Daarnaast gebruiken we deze gegevens ook voor andere zeer uiteenlopende doeleinden, waarover je hieronder meer kunt lezen:

Om ons archief aan te vullen en compleet te maken;
Om onze services, aanbiedingen, evenementen en productaanbod te kunnen verbeteren;
Om je af en toe promotionele e-mails te kunnen sturen met informatie over evenementen, producten en andere informatie die interessant voor jou zou kunnen zijn;
Om je zo nu en dan per e-mail, telefonisch of post te kunnen benaderen voor deelname aan marktonderzoeken met behulp van deze informatie;
Om m.b.v. de informatie die je met ons hebt gedeeld, onze website verder te customizen en aan te passen aan jouw persoonlijke interesses.

VEILIGHEID

We zien er bovendien streng op toe dat de informatie die je met ons hebt gedeeld gegarandeerd ten alle tijden veilig is. Om te voorkomen dat deze gegevens publiek worden of toegankelijk zijn voor ongeautoriseerde personen of bedrijven, hebben we een aantal fysieke en elektronische procedures met betrekking tot het beheer van deze persoonlijke gegevens op onze website geïnstalleerd. Zo kunnen we de veiligheid hiervan waarborgen en alle informatie die we online verzamelen meer dan voldoende beveiligen.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Op onze website staan misschien links naar andere websites die interessant voor je zouden kunnen zijn. Let wel op, als je onze website verlaat via één van deze links, hebben wij geen controle of zeggenschap meer over die andere websites. Om die reden kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor de bescherming of gebrek daaraan en de privacy van enige informatie die je deelt met die website in kwestie of andere websites die niet vallen onder de strekking van onze privacy voorwaarden. Wees dus voorzichtig in het gebruik van deze andere websites en lees de privacy voorwaarden die op deze websites van toepassing zijn zeer nauwkeurig door met betrekking tot de bescherming van je persoonlijke gegevens.

HET BEHEER EN DE CONTROLE VAN JOUW PERSOONLIJKE INFORMATIE

We garanderen je dat we jouw persoonlijke gegevens niet zullen verkopen of delen met derden of andere partijen, zonder nadrukkelijke toestemming van jouzelf of onder wettelijke verplichting. Wel kunnen we jouw gegevens gebruiken om je promotionele informatie toe te sturen over derden of andere partijen waarvan wij denken dat jij het interessant zou kunnen vinden, maar alleen met jouw goedkeuring vooraf. Kloppen je contactgegevens niet of wil je een wijziging doorgeven, neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons door het sturen van een e-mail naar Talitha. We zullen de wijziging(en) dan meteen doorvoeren in ons systeem.

Placeholder image