SUP evenementen

Met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, een groep vrienden of je sportteam op een relaxte manier kennis maken met het SUPpen op de grachten middenin de mooie historische stad Leiden! Boek een unieke City SUP tocht bij ons door Leiden of een Nature SUP in de omgeving van Leiden! We maken er voor jullie een topdag van en bovendien is een City SUP natuurlijk een uitstekende teambuilding opportunity. SUPpen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien zou denken…

Voordat we het water op gaan, geven we een uitgebreide uitleg in groepsverband over wat het SUPpen precies inhoudt en hoe je nou met zo’n SUP board en een paddle moet omgaan. Ook de veiligheid op het water komt uitgebreid aan bod en natuurlijk geven we ook wat handige tips over hoe je sneller kunt gaan en allerlei handige trucjes kunt leren om bijvoorbeeld sneller te draaien met je board!

Een City SUP kunnen we voor je verzorgen vanaf onze vaste opstaplocatie op de binnenplaats bij ons kantoor aan de Amphoraweg 7 in Leiden, maar natuurlijk ook vanaf een andere gewenste locatie in Leiden en omgeving. Voorwaarde is wel dat we genoeg ruimte hebben voor onze trailer met SUPs en genoeg plek om de instructie op de kant te kunnen geven. De locatie moet ook beschikken over een gemakkelijk toegankelijke kade waar we veilig met de SUP boards te water kunnen gaan en liefst ook een omkleedruimte/toiletten.

Wil je graag een complete dag organiseren voor een grotere groep inclusief lunch, borrel of diner, dan verzorgen wij graag vanaf die locatie het sportieve onderdeel voor jullie! Het minimale aantal deelnemers is 4 personen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!