SUP evenementen

Met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, een groep vrienden of je sportteam op een gezellige en relaxte manier kennis maken met het SUPpen op de grachten middenin de mooie historische stad Leiden! Boek een unieke City SUP tocht bij ons door Leiden of een Nature SUP in de omgeving van Leiden! We maken er voor jullie een topdag van en bovendien is een City SUP natuurlijk een uitstekende teambuilding opportunity. SUPpen is helemaal niet zo moeilijk als je misschien zou denken…

Voordat we het water op gaan, geven we een korte uitleg in groepsverband over wat het SUPpen precies inhoudt en hoe je nou met zo’n SUP board en een paddle moet omgaan. Ook de veiligheid op het water komt aan bod en natuurlijk geven we ook wat handige tips over hoe je sneller kunt gaan en delen we allerlei handige trucjes waarbij je kunt leren om bijvoorbeeld sneller te draaien met je board of makkelijk op je board kunt klimmen mocht je vallen!

Een City SUP voor een grotere groep deelnemers kunnen we voor je verzorgen vanaf onze vaste opstaplocatie direct aan het water bij ons kantoor aan de Amphoraweg 10 in Leiden. Hier is een wc en omkleedruimte beschikbaar, en ruimte om waardevolle spullen veilig achter te laten. Ook is er op onze buitenplaats genoeg ruimte om nog wat te drinken of eten, maar we hebben geen horeca of douches op deze locatie in de buurt. Voor kleinere groepen kunnen we ook op locatie met de SUPs komen.

Wil je graag een complete dag organiseren voor een grotere groep inclusief lunch, borrel of diner op een specifieke locatie, dan verzorgen wij graag het sportieve onderdeel voor jullie! Het minimale aantal deelnemers is 4 personen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!