Nature SUPpen

Stand Up Paddle boarden of SUPpen midden in de natuur is echt een fantastische en zeer rustgevende belevenis. Sommige mensen zien het zelfs als een soort van mini-vakantie. Met alleen je SUP en je peddel vaar je over de mooiste wateren langs bossen, boerderijen, uitgestrekte weilanden en door natuurgebieden, die helemaal vrij zijn van lawaai van bijvoorbeeld auto’s en de drukte van de stad.

De Nature SUP is de ideaal om op een relaxte maar sportieve manier om op je eigen tempo helemaal tot rust te komen; onderzoek heeft uitgewezen dat water, natuur en beweging zeer belangrijke elementen zijn voor lichaam en geest. Daarom is deze manier van ontspannen in deze moderne tijd waarin iedereen het altijd te druk heeft en veel stress echt een aanrader om even echt goed ot rust en inkeer te komen terwijl je tegelijkertijd toch sportief bezig bent! Leiden is een heel goed vertrekpunt voor fantastisch mooie dagtochten in de omgeving van een paar uur.

Leiden zelf kent natuurlijk ook heel veel natuur en tijdens onze Nature SUP tochten maken we een ongeveer 2 - 2,5 uur durende route langs de buitenste singels van Leiden en volgen we de mooie groene route van het Singelpark! Heb je vaker geSUPt en wil je graag een langere of alternatieve route afleggen, dan kan dat natuurlijk ook -- neem contact met ons op voor de mogelijkheden!